Se apropie termenul limită pentru înscrierea în concursul lansat de AIPS

Așa cum v-am mai anunțat, Asociația Internațională a Presei Sportive (AIPS) a lansat un concurs pentru jurnaliștii sportivi din întreaga lume, cu premii substanțiale pentru toți finaliștii, în valoare totală de 104.000 de dolari. Câștigătorii fiecărei categorii de concurs vor fi recompensați cu câte 8.000 de dolari.

Termenul limită de înscriere în concursul AIPS este 17 septembrie 2018. Ceasul ticăie și, în acest sens, Asociația Presei Sportive din România lansează invitația tuturor membrilor săi, dar și celorlalți jurnaliști sportivi pe care îi așteptăm să ni se alăture, de a participa la AIPS Sport Media Awards. Este cea mai importantă distincție pentru jurnalismul sportiv la scară internațională.

Sunt așteptați să se înscrie în concurs jurnaliști sportivi, bloggeri, comentatori, fotografi, producători radio și tv, care pot participa în concurs cu maxim două opere publicate în perioada 1 iulie 2017 – 17 septembrie 2018. Șase categorii de concurs, cu premii de peste 100.000 de dolari, sună foarte tentant! Materialele înscrise în concurs vor fi analizate de un juriu format din 11 membri, care vor decide finaliștii.

Totul este disponibil pe site-ul www.aipsawards.com, unde vă puteți trimite munca direct, dar nu mai târziu de 17 septembrie 2018.
“Și câștigătorul este …” Imaginează-ți că ești chiar tu!
APS România vă dorește succes!