40 C
Bucharest
Tuesday, July 16, 2024

Către toți membrii AIPS

Dragi colegi,

Avem bucuria să vă invităm să vă înscrieți pentru a obține noul card de membru AIPS pentru perioada 2020/2021. Cardul AIPS are o valabilitate de doi ani, următorul ciclu începând din ianuarie 2022. De aceea, vă reamintim că, dacă nu ați făcut-o deja, a venit vremea să vă înregistrați cât mai curând posibil. Înscrierea online este importantă deoarece doar astfel puteți obține cardul de membru.
Pentru a deveni membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS) trebuie mai întâi să plătiți o taxă de 50 euro (în lei, la cursul BNR al zilei respective) în contul RO71CECEB50343RON0650128, deschis la CEC Bank, sucursala Domenii, pe numele Asociaţiei Presei Sportive (C.I.F. 12139038). Valabilitatea legitimației este până la 31 decembrie 2021.

Informații despre înregistrare

Înregistrarea online se face doar pe site-ul AIPS (www.aipsmedia.com). După ce aţi deschis site-ul, mergeți pe linkul ”AIPS Card” şi apoi pe link-ul
http://www.aipsmedia.com/index.html?page=survey&q=8
Pentru vechii membri, nu e nevoie decât să actualizați informația care s-a schimbat. Verificați cu atenție adresa de e-mail. Nu e nevoie să încărcați o nouă poză decât dacă vreți să o schimbați. Important: fotografiile trebuie să fie doar în format jpeg și la dimensiunea de foto pașaport.