Adunarea Generală a APS pe anul 2018

Sala Berlioz a hotelului Ibis Nord din București a fost neîncăpătoare la Adunarea Generală Ordinară a Asociației Presei Sportive din România, organizată pe 5 mai 2018.

Au fost prezenți peste 60 de membri, iar punctele de pe ordinea de zi – raportul de activitate al APS pe anul 2017, descărcarea de gestiune, raportul președintelui, aprobarea bilanțului contabil, modificările la statutul asociației, planul de acțiuni pentru anul 2018 – au fost aprobate în unanimitate.

În prezidiu, alături de președintele Dumitru Graur a luat loc președintele UZPR, Doru Dinu Glăvan și Emanuel Fântâneanu. ”Este un paradox faptul că din punct de vedere juridic, contabil, economic, al proiectelor inițiate, Asociația este mai solidă ca oricând, în timp ce importanța jurnalismului sportiv scade dramatic cu fiecare an ce trece. Este una din misiunile asociației să facem tot ce ne stă în putință să apelăm la sprijinul fiecăruia dintre voi, pentru ca presa sportivă să-și reia locul demn în societate”, a încheiat președintele Dumitru Graur prezentarea activității Asociației și bilanțul contabil pe anul anterior, ”unul de excepție pentru Asociație, prin proiectele realizate, care au culminat cu Gala APS-90 de la Ateneul Român, dar și prin faptul că a Asociația a reușit să înregistreze un excedent bugetar pe anul anterior.

”Vă mai informez că, în martie a.c., Asociaţia Presei Sportive din România a primit Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei Regale, în cadrul unei ceremonii care “Sunt 53 ani de când sunt membru APSR. Aş dori ca mai mulţi membrii APSR să devină şi membrii UZPR. Mai rămâne să fim buni prieteni. În februarie 2019, UZPR face 100 de ani de existenţă și vă așteptăm pe toți la evenimentul care va marca acest moment deosebit”, a spus Doru Dinu Glăvan.