AVETI GRIJA DE SIMONA!

BRUSSELS OPEN 2012 D6Oare cata lume stie ca in data de 7 iunie 2008, Simona cucerea trofeul la Roland Garros pe tabloul junioarelor, dupa o finala cu Elena Bogdan? Dar ca peste doi ani, pe 2 mai 2010, a jucat prima finala din cariera la senioare, la Fès. Sau ca peste inca un an, in 24 aprilie 2011, juca a doua finala, tot la Fès, si ca in acelasi an a ajuns in turul 3 la Australian Open si ii lua un set Serenei la Wimbledon? Majoritatea oamenilor stiau doar ca Simona a suferit o operatie de micsorare a sanilor.

Dar nu prea inteleg de ce a facut-o, desi Simona a spus clar ca sanii o deranjau in joc si ii dadeau dureri de spate. in timp ce multe femei isi fac operatie de marire a sanilor pentru a-si rotunji veniturile, Simona si i-a micsorat pentru a face performanta in tenis. La numai cativa ani dupa acel moment, ea a ajuns in Top 20 WTA si a realizat incasari de peste un million si jumatate de euro. De-abia acum, dupa pozitia din clasamentul WTA si incasarile obtinute, a fost desoperita si Simona.

Au aparut si reportaje legate de viata ei sexuala, ca este ultima virgina din tenis si probabil vor urma si altemateriale in maniera asa-zis tabloida din presa de pe la noi. insa, atentie, in cariera Simonei vor aparea si infrangeri, dovada fiind recent incheiatele turnee din Beijing si Tokyo.

Articolul complet il puteti citi in Revista Sport in Romania Nr. 1 – octombrie 2013.