REVISTA „SPORT ÎN ROMÂNIA”

O îndrăzneaţă inţiativă a APS

REVISTA „SPORT ÎN ROMÂNIA”

În peisajul tot mai tabloidizat al presei noastre, Asociaţia Presei Sportive anunţă cu mândrie apariţia revistei lunare SPORT ÎN ROMÂNIA, unica revistă de cultură şi educaţie sportivă din ţara noastră.

Din sumarul primului număr:

– Simona Halep dezvăluie secretele spectaculoasei sale ascensiunii.

– Neagu Djuvara – „Sportivul trebuie să fie să reprezinte un etalon de moralitate”, cu fotografii inedite din tinereţea sportivă a marelui istoric.

– „Jocurile sportive reunite vor înlocui Daciada” – un interviu in-extenso cu ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu.

– Centenarul rugbyului românesc.

– Alarmă: Sportul este ameninţat de moarte – lupta împotriva pariurilor şi a meciurilor trucate.

-Începutul serialului „Sportul în slujba comunismului”, cu reconstituirea Universiadei de iarnă a anului 1951, desfăşurată la Poiana … Stalin.

– Sport = Sănătate – despre benficiile pe care activitatea sportivă le poate aduce starii noastre de sănătate.

 

Revista se adresează în primul rând gazetarilor sportivi, dar în aceeaşi măsură şi acelei elite a iubitorilor sportului, tineri sau vârstnici, care s-au săturat de aşa-zisele „ştiri sportive” promovate în rubrici televizate şi ziare tabloide şi îşi doresc să citească articole de excelenţă despre sport şi despre eroii adevăraţi ai arenelor sportive.

SPORT ÎN ROMÂNIA este o revistă „glossy” în 68 de pagini, tipărită pe hîrtie de cea mai bună calitate, costă 14 lei/lună şi poate fi achiziţionată exclusiv prin abonamente. Detalii pe www.sport-inromania.ro

Îi invităm pe această cale pe toţi membri APS să se aboneze cât mai urgent la revista SPORT ÎN ROMÂNIA.