A apărut numărul 103 al revistei Sport în România

A ieșit de sub tipar numărul 103 al revistei Sport în România. Revista de cultură și educație sportivă editată de Asociația Presei Sportive din România propune subiecte interesante pentru numărul pe luna iulie 2022.

Publicația noastră alocă spații ample sportivului momentului în România, înotătorul David Popovici. După cele două medalii de aur la Mondialele de natație pentru seniori de la Budapesta, sportivul legitimat la Dinamo București a făcut furori la Europenele de juniori desfășurate în această lună la Otopeni, unde a mai cucerit cinci medalii, dintre care patru de aur. În paginile revistei sunt evocate și performanțele obținute de Bianca Costea și Vlad Stancu, la aceeași ediție a Europenelor de juniori.

Sport în România elogiază și rezultatele lui Constantin Popovici și Cătălin Preda, care fac senzație în circuitul mondial de sărituri Red Bull Cliff Diving.

Nu lipsesc nici recentele performanțe realizate canotorii români, care s-au întors cu șase medalii de la regata mondială de la Lucerna. Dintre acestea, una a fost de aur, două de argint și trei de bronz. De asemenea, în revistă găsiți detalii despre finala de vis de la Wimbledon în care s-au întâlnit româncele Alexia Tatu și Andreea Soare, la categoria Under 14.

La tenis de masă, românii domină continentul. Delegația tricoloră a cucerit zece medalii la Campionatele Europene de tenis de masă pentru cadeți și juniori de la Belgrad. Numărul pe iulie cuprinde și informații din lupte, volei, handbal, ciclism, tir, scrimă, atletism, gimnastică, atletism și automobilism. Totodată, revista noastră vă oferi detalii despre proiectul „Hercules” lansat de Ministerul Sportului.

Titlurile din numărul 103

EDITORIAL. Un miracol programat
NATAȚIE. România și-a găsit eroul; David Popovici vrea să fie cel mai bun înotător din lume și are toate șansele; Europeanul Cameliei Potec; „Campionii nu vin de nicăieri și nici nu explodează de pe o zi pe alta”; Stanku Tanku!
SĂRITURI ÎN APĂ. Spectacol și adrenalină „Made in Romania”
CANOTAJ. Regata Lucerna aduce confirmări și speranțe
TENIS. Finală de vis la Wimbledon; Parcurs plin de speranțe; Irina Begu a câștigat la Palermo!
TENIS DE MASĂ. Au dominat continentul!
LUPTE. Salbă de medalii
VOLEI. Direct în grupele Ligii Campionilor
HANDBAL. Sezon nou, provocări imense; Obiectivele care nu se schimbă; Obiectivele noului sezon la Dinamo
CICLISM. Repetiție italiană; Ede Molnar, medalie europeană la MTB
TIR. A împușcat argintul la Changwon
SCRIMĂ. Dublă de bronz la Mondiale
MINISTERUL SPORTULUI. Start în proiectul „Hercules”; În sprijinul echipelor naționale ale României; Întâlnire de succes la nivel înalt
GIMNASTICĂ. Aerobica punctează la Jocurile Mondiale
ȘTIINȚA SPORTULUI. „Imaginează-ți că vei fi mai puternic, și vei fi!”
SPORT PARALIMPIC. Când sportul se face cu inima
ATLETISM. „Capre negre” tricolore
GO SCHOLARSHIP. Cum poate un psiholog să ajute sportivul de performanță să-și depășească limitele?
FRAS. Două victorii consecutive pentru Sebi Barbu, revanșă pentru Tempestini pe macadam
YACHTING. Cu vântul în pânze, spre Paris
SĂNĂTATE. Sport în vremea caniculei
LUMEA SPORTULUI. Jim Thorpe, campion după 110 ani; Lleyton Hewitt, în Hall of Fame; Irlanda, lider mondial