Simona Halep: Mă onorează premiul APSR şi salut apariţia revistei ”Sport în România”

Marea revelaţie din acest an a sportului românesc, Simona Halep (nr. 11 WTA), a salutat apariţia revistei “Sport în România” şi a mulţumit pentru trofeele primite din partea Asociaţiei Presei Sportive din România.

“Am venit special din vacanţă la acest eveniment. Mi-a făcut mare plăcere să vin la lansarea revistei”, a spus Simona Halep, care a fost prezentă la eveniment împreună cu tatăl ei, Stere Halep şi cu preşedintele FR Tenis, George Cosac.

Simona a primit din partea APSR diploma de excelenţă “Cea mai promiţătoare stea a sportului românesc” şi un tablou filatelic special conceput, care marchează împlinirea a 85 de ani de existenţă a Asociaţiei Presei Sportive.

“Mulţumim Simonei pentru că a răspuns invitaţiei noastre. Simona ne-a uluit pe toţi şi ne-a făcut mândri de performanţele ei. Acestă revistă de cultură şi educaţie sportivă, unică în ţara noastră, se adresează tuturor celor care iubesc sportul adevărat şi celor care s-au săturat de aşa-zisele „ştiri sportive” promovate în rubrici televizate şi ziare tabloide”, a declarat în cadrul conferinţei Directorul General al revistei „Sport în România”, Dumitru Graur. În prezenţa a numeroşi reprezentanţi media şi a unor invitaţi de marcă, APSR a lansat oficial revista lunară de cultură şi educaţie sportivă şi site-ul www.sport-inromania.ro. “Revista este un pariu al APSR, pe care sperăm să-l câştigăm! Ne propunem aşadar ca revista noastră să aibă o viaţă cât mai lungă. Am lansat site-ul doar de o zi şi deja am primit 20 de cereri de abonament din ţară, ceea ce dovedeşte că există cititori de articole de excelenţă despre sport şi despre eroii adevăraţi ai arenelor sportive”, a adăugat preşedintele Asociaţiei Presei Sportive din România, Dumitru Graur.

Romeo Chiriac

leave a reply