Sărbătoare în prezența AIPS: A 25-a aniversare a Asociației Presei Sportive din Republica Moldova

Reprezentanții presei sportive moldovenești s-au reunit pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a APSM (Asociația Presei Sportive din Republica Moldova). Evenimentul a coincis cu tradiționala gală de la final de an, desfășurată la Mi Piace, una dintre cele mai frumoase săli de banchet din capitala Republicii Moldova.

Președintele AIPS Europa și totodată vicepreședinte al AIPS, Charles Camenzuli, care a sosit la Chișinău pentru o vizită oficială, a devenit oaspetele de onoare al evenimentului. „Este o mare plăcere să fiu cu jurnaliștii sportivi moldoveni într-o zi atât de memorabilă”, a spus Camenzuli.
„Am urmărit progresul presei sportive moldovenești de la Jocurile Olimpice din 1996 din Atlanta. Trebuie să spun că sunt extrem de mulțumit de progresul și dezvoltarea pe care APSM le-a atins de-a lungul anilor”.

Președintele AIPS Europa a acordat Asociației Presei Sportive a Republicii Moldova o placă comemorativă, primită de președintele Eduard Ciobanu. La rândul său, președintele Ciobanu i-a acordat lui Charles Camenzuli titlul de membru onorific al APSM.

Pentru contribuția la dezvoltarea și promovarea sportului în țară, un mare număr de jurnaliști au primit diplome speciale de la Guvernul Republicii Moldova, președintele țării și din partea APSM.