Presedintele APS, dl Dumitru Graur, in vizita la Iasi

Dl. Dumitru Graur, presedintele APS, s-a deplasat la Iasi la invitatia clubului CFR, care în primele zile ale lui mai organizează un turneu de tenis aflat sub auspiciile Federatiei si ale doamnei Ruxandra Dragomir.

Cu aceeasi ocazie, dl. Dan Teodorescu, mare animator al sportului pe plan local si membru al APS, a organizat o întîlnire cu cîtiva dintre gazetarii de sport din localitate. A fost prima deplasare a presedintelui APS, dintr-o serie ce se anticipeaza a fi numeroasă, legată de intentiile asociatiei pentru înfiintarea de filiale regionale în toate zonele tării.

Sîmbătă 30 aprilie, dimineata, dl. Dumitru Graur a avut o întîlnire interesantă la sediul clubului CFR si in aceeasi zi, seara, a fost invitatul lui Liviu Suceveanu pentru o emisiune la Radio Iasi. S-a intalnit de asemenea cu Ovidiu Minea, unul dintre gazetarii de marcă ai localitătii, redactor de specialitate la cotidianul „Ziarul de Iasi”.

Deplasarea la Iasi este primul pas pentru reconsiderarea gazetăriei sportive din afara Bucurestiului si pentru înfiintarea filialelor regionale ale asociatiei.