Către toți membrii AIPS

 

 Dragi colegi,

 

Avem bucuria să vă invităm să vă înscrieți pentru a obține noul card de membru AIPS pentru perioada 2018/2019. Cardul AIPS are o valabilitate de doi ani, următorul ciclu începând din ianuarie 2020. De aceea, vă reamintim că, dacă nu ați făcut-o deja, a venit vremea să vă înregistrați cât mai curând posibil. Înscrierea online este importantă deoarece doar astfel puteți obține cardul de membru.

 

Informații despre înregistrare

 

Înregistrarea online se face doar pe site-ul AIPS (www.aipsmedia.com). După ce aţi deschis site-ul, mergeți pe linkul ”AIPS Card” şi apoi pe link-ul  http://www.aipsmedia.com/index.php?page=getcard

 Nu e nevoie decât să actualizați informația care s-a schimbat. Verificați cu atenție adresa de e-mail și numărul de telefon mobil. Nu e nevoie să încărcați o nouă poză decât dacă vreți să o schimbați. Important: fotografiile trebuie să fie doar în format jpeg și la dimensiunea de foto pașaport.

 

 Fiți atenți că procesul de înregistrare se face în două etape:

 

1. Aplicație online

Trebuie mai întâi să actualizați formularul de aplicație și imediat ce detaliile au fost înregistrate dați click pe ‘Get a new card!’ Trebuie apoi să ne contactați  pentru aprobarea aplicației și pentru plata taxei de membru.

http://www.aipsmedia.com/index.php?page=directory&cod=5&sw_menu=4&sw_smenu=13

 

 2. Tipărirea legitimației

Pentru a vă tipări legitimației, APSR va trebui să confirme valabilitatea aplicației dvs. și să solicite Secretariatului AIPS să vă tipărească legitimația. Ele vor putea fi ridicate de la sediul asociaţiei noastre, sau trimise prin poştă pentru gazetarii din provincie. Costul pentru noua legitimaţie AIPS este de 50 de euro, sumă plătibilă în lei pe contul: RO71CECEB50343RON0650128 deschis la CEC Bank, sucursala Domenii, pe numele Asociaţiei Presei Sportive din România (C.I.F. – 12139038). Noile legitimaţii au valabilitate până la 31 decembrie 2019.

 

Pentru orice altă informație puteţi scrie la: membership@aipsmedia.com sau apsmedia.romania@gmail.com