AIPS Sport Media Awards – „Oscarurile” jurnalismului sportiv internațional

AIPS Sport Media Awards reprezintă cea mai înaltă distincție internațională în industria mass-media de sport. AIPS Sport Media Awards, care se află la cea de a doua ediție, oferă o recunoaștere a celor mai bune realizări jurnalistice sportive de pe toate platformele media, de la fotografie la video, de la print la digital, de la podcast-uri la blog-urile de sport.

Fiecare premiu constă în acordarea unui Trofeu și a unui Premiu în valoare de 8000 USD pentru învingător; locul secund va primi 3000 USD, iar locul al treilea 2000 USD, categoriile fiind Fotografie (subcategorii: ”Acțiune” și ”Portofoliu”), Presă scrisă (subcategorii: ”Cel mai bun Editorial / articol” și ”Cel mai bun Reportaj”), Video (”Portret”, ”Documentar”, ”Scurtmetraje”) și Audio.
Învingătorii de la categoria ”Tânăr reporter” (subcategorii: Fotografie, Presa scrisă, TV) vor avea o bună posibilitate de lansare: o bursă acordată de AIPS pentru participarea la un mare eveniment sportiv internațional, AIPS acoperind costurile de transport și cazare. Categoria ”Tânăr reporter” nu include locurile 2 și 3.
”Premiile Speciale” nu sunt categorii de concurs. Învingătorii vor fi recompensați cu un Trofeu, fără premiu în bani. Această categorie nu include locurile 2 și 3.

Așa cum v-am mai informat, înscrierile pentru cea de-a doua ediție a concursului lansat de AIPS se vor încheia pe 7 octombrie 2019. (GĂSIȚI AICI MAI MULTE DETALII)

AIPS Sport Media Awards sunt o celebrare a excelenței în mass-media sportivă, reprezentând un nou orizont de inspirație pentru jurnaliștii sportivi din întreaga lume. Prima ediție a Ceremoniei Premiilor a avut loc în ianuarie 2019, la Lausanne, unde Dumitru Graur, președintele APS România, a primit „bronzul” la categoria „Cel mai bun editorial”.

GĂSIȚI AICI PAȘII DE URMAT PENTRU ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS