Vizita preşedintelui APS la Timişoara

La sfârşitul săptămânii trecute, domnul Dumitru Graur, preşedinte al Asociaţiei Presei Sportive din România, s-a întâlnit cu gazetarii sportivi din Timişoara, profitând de organizarea „Cupei Presei” la minifotbal. Evenimentul a avut loc în sala complexului sportiv “BiArena” din comuna timișeană Sânandrei, aflată în imediata apropiere a Timișoarei.

 

 

(La masa prezidiului, de la stânga: Adrian Tal (DJST Timiş), fostul internaţional Iosif Rotariu. 

Preşedintele APS, Dumitru Graur şi Octavian Stăncioiu, organizatorul evenimentului.)

Rezervată jurnaliștilor timișoreni și organizată de cunoscutul gazetar Octavian Stăncioiu, competiția a adunat la start patru echipe, jucându-se sistem campionat, fiecare cu fiecare. Rezultatele primelor două runde au făcut ca în ultimele două meciuri să se dispute, practic, finala (Online Media – TVR Timișoara 5-3) și finala mică (Ripensia Sport Magazin – Digi 24 Timișoara 7-3). Clasament final: 1. Online Media 9p, 2. TVR Timișoara 6p, 3. Ripensia Sport Magazin 3p, 4. Digi 24 Timișoara 0p. Echipa câștigătoare, Online Media, reprezintă o selecționată formată din jurnaliști de la mai multe unități media, selecționată al cărei căpitan a fost Dan Coclici.

Acest turneu a reprezentat totodată un important criteriu de selecţie pentru alcătuirea selecţionatei de ziarişti sportivi din România, care ne va reprezenta la Turneul internaţional de minifotbal pentru gazetarii sportivi din Balcani, care se va desfăşura nu peste multă vreme la Ohrid, în Macedonia.

 

La încheierea evenimentului, gazetarii timişoreni  au avut ocazia de a-l cunoaşte pe preşedintele APS, Dumitru Graur, în cadrul unei întâlniri informale, în care au putut discuta despre o serie de probleme actuale ale ziaristicii sportive, ca şi despre posibilitatea înfiinţării unei filiale APS Timiş, care să reunească gazetari din sud-vestul ţării.

 

 

 

 

 

leave a reply