Breaking News

URGENT – Acreditări JO Rio de Janeiro – 2016

Către redacţiile care doresc să-şi trimită reprezentanţi la JO 2016

În urmă cu două zile, APS a primit de la prin mail adresa semnată de dl. Alexandru Epuran, director in cadrul COSR, privind numarul de acreditari pentru presa scrisa din Romania la JO de la Rio – 2016. Aceste acreditări sunt in numar de 11 pentru jurnalisti si doar două pentru fotoreporteri. Intrucit timpul la care trebuie dat un raspuns este extrem de scurt (5 februarie), prin prezenta solicit tuturor redacţiilor interesate sa raspunda de urgenta, formulind interesul lor in aceasta directie. Atrag atentia ca pentru moment nu este nevoie de nominalizarea gazetarilor care urmeaza sa faca deplasarea la Rio, ci doar al numarului de acreditari pe care o redactie sau alta doresc sa le obtina! Nominalizarea ziaristilor se va putea face mai tirziu.

Mai jos veti putea gasi Ghidul de cazare la JO, trimis de Comitetul de organizare (vezi anexa). Sugerez sa fie consultat cu atentie inainte de se a lua o hotarire cu privire la acreditari!!

Raminem in asteptarea deciziei dvs. pe adresa de mail apsmedia@apsmedia.ro , cu mentiunea ca ea trebuie comunicata in cel mai scurt timp cu putinta.

Descarca anexa

Dumitru Graur,

Presedinte APS 

leave a reply