10.8 C
Bucharest
Saturday, February 24, 2024

Legitimaţii APS

1. Cotizaţia pentru obţinerea legitimaţiilor de membru al Asociaţiei Presei Sportive (având valabilitate de doi ani, 2020-2021) este de 150 RON. Această sumă va fi plătită integral, în contul: RO71CECEB50343RON0650128, deschis la CEC Bank, sucursala Domenii, pe numele Asociaţiei Presei Sportive (C.I.F. 12139038). Legitimațiile au valabilitate până la 31 decembrie 2021.

2. Pentru emiterea legitimaţiilor, gazetarii trebuie să trimită apoi prin mail, la adresa apsmedia.romania@gmail.com, următoarele documente:

a) Fotografia (în format jpg., tif. bmp), pentru a fi ataşată legitimaţiei (numai pentru noii membri).

b) Dovada plăţii taxei sau a taxelor (ordin de plată, virament bancar, print-screen pentru operaţiunile efectuate electronic).

c) CV şi recomandarea conducerii redacţiei sau a 2 membri APS cu vechime (numai pentru noii membri).

d) Semnarea acordului privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în scopul profesional al APSR și trimiterea documentului pe adresa noastră de e-mail (documentul îl puteți descărca de aici).

Legitimaţiile vor fi trimise prin poştă la adresele indicate de către beneficiarii din provincie, sau se vor putea ridica personal de la sediul Asociaţia Presei Sportive: str. Vasile Conta nr. 16, etaj III, cam. 318, sector 2, București, CP 020954

(*Există și posibilitatea efectuării plății direct la sediul nostru) 

Cardul de membru APS vă oferă posibilitatea de a fi acceptați și în AIPS.

Către toți membrii AIPS

Dragi colegi,

Avem bucuria să vă invităm să vă înscrieți pentru a obține noul card de membru AIPS pentru perioada 2020/2021. Cardul AIPS are o valabilitate de doi ani, următorul ciclu începând din ianuarie 2022. De aceea, vă reamintim că, dacă nu ați făcut-o deja, a venit vremea să vă înregistrați cât mai curând posibil. Înscrierea online este importantă deoarece doar astfel puteți obține cardul de membru.
Pentru a deveni membru al Asociației Internaționale a Presei Sportive (AIPS) trebuie mai întâi să plătiți o taxă de 50 euro (în lei, la cursul BNR al zilei respective) în contul RO71CECEB50343RON0650128, deschis la CEC Bank, sucursala Domenii, pe numele Asociaţiei Presei Sportive (C.I.F. 12139038). Valabilitatea legitimației este până la 31 decembrie 2021.

Informații despre înregistrare

Înregistrarea online se face doar pe site-ul AIPS (www.aipsmedia.com). După ce aţi deschis site-ul, mergeți pe linkul ”AIPS Card” şi apoi pe link-ul
http://www.aipsmedia.com/index.html?page=survey&q=8
Pentru vechii membri, nu e nevoie decât să actualizați informația care s-a schimbat. Verificați cu atenție adresa de e-mail. Nu e nevoie să încărcați o nouă poză decât dacă vreți să o schimbați. Important: fotografiile trebuie să fie doar în format jpeg și la dimensiunea de foto pașaport.