Festivitatea de premiere AIPS Sport Media Awards va fi LIVE pe Facebook!

În această seară, la Lausanne, în Elveția, va avea loc festivitatea de decernare a premiilor AIPS Sport Media Awards, aceste adevărate Oscaruri ale jurnalismului sportiv.
Cu începere de la ora 20, ora României, gala va putea fi urmărită live pe Facebook, pe pagina oficială a Asociației Internaționale a Presei Sportive, precum și prin intermediul paginii oficiale a Asociației Presei Sportive din România.

PENTRU MAI MULTE DETALII ACCESAȚI ACEST LINK

Așa cum v-am mai anunțat, singurul jurnalist român nominalizat în Top 3 este Dumitru Graur, președintele Asociației Presei Sportive din România.

Editorialul înscris în concurs, purtând titlul „Lacrimile unui comentator bătrân”, a fost publicat în numărul 57 (iunie 2018) al revistei „Sport în România”, editată de APSR.

Ceilalți doi finaliști de la secțiunea Editorial sunt Igor Rabiner (Sport Express – Rusia) și Oliver Brown (The Daily Telegraph – Marea Britanie).

Dumitru Graur va fi prezent la festivitatea de premiere, care va avea loc în această seară, la Beau-Rivage Palace Hotel, în Lausanne (Elveția).