Continuă procesul de acreditare la Jocurile Europene Cracovia-Malopolska 2023

Este în plină desfășurare procesul de acreditare la Jocurile Europene Cracovia-Malopolska 2023. Termenul limită pentru solicitarea acreditărilor de presă este 15 mai.

Formularele pot fi găsite pe site-ul oficial al competiției, la link-ul:
https://www.european-games.org/institutional/media/

Există patru formulare de înscriere pentru diferite categorii: jurnalişti (presă, site-uri web, reporteri radio), fotografi, tv fără drepturi de difuzare (ENR), film documentar (tot ENR – fără drepturi de difuzare).
În partea de jos a paginii accesate veți găsi instrucțiuni despre cum să completați formularul și informații despre procesul de solicitare a acreditării de presă, care se va desfășura până pe 15 mai 2023. Formularul public este pregătit pentru jurnaliştii din Polonia și din afara Europei. Țările din Comitetele Olimpice Europene vor solicita acreditare prin Comitetele Olimpice Naționale, în cazul jurnaliștilor români prin Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

Cota alocată României este de 18 acreditări MEDIA și 8 acreditări PHOTO.

Totodată, organizatorii informează că în colaborare cu agenția oficială de turism a Jocurilor Europene 2023, compania Mazurkas, este pregătită o ofertă de hoteluri media, de la care se va asigura transportul către centrele media și locațiile sportive.

Aici veți găsi un link către platforma de rezervare: https://eg2023hotels.mazurkas.com.pl/form-1_q05g9oxu/.
Dacă aveți întrebări în acest sens, jurnaliștii acreditați pot solicita informații la adresa de e-mail: eg2023hotels@mazurkas.com.pl