ADUNAREA GENERALĂ A APS VA AVEA LOC ONLINE!

Programată inițial în ziua de 28 martie a.c. și amânată din cauza pandemiei coronavirusului, Adunarea Generală ordinară a Asociației Presei Sportive din România pe anul 2020 va avea loc online, în ziua de 14 mai, de la ora 18.00.

Consiliul APS a stabilit modalitatea de desfășurare a adunării, care va fi pe platforma Zoom. Vor putea participa toți membrii activi ai asociației, fiind de așteptat un număr mare de participanți!

Practic, în dimineața zilei de 14 mai fiecare membru APS cu legitimația la zi va primi pe mail-ul personal coordonatele prin care se va putea loga pe calculatorul propriu sau telefonul mobil la „Zoom Meeting”-ul programat, începând de la ora 17.50.
Principalele puncte pe ordinea de zi vor fi Raportul președintelui Dumitru Graur pentru activitatea pe anul trecut a asociației și aprobarea Bilanțului financiar în exercițiul 2019, după care vor urma Discuții, la care sunt invitați să ia parte cât mai mulți participanți.

Vă invităm așadar să ne fiți alături într-un număr cât mai mare la această premieră media, spre a dovedi că Asociația Presei Sportive, având o vechime de peste 90 de ani, poate supraviețui și acestei încercări cu totul neașteptate și neobișnuite pe care o suportăm în această perioadă!

CONSILIUL APS