VALIDAREA CANDIDATILOR PENTRU ALEGERILE 2015

Consiliul Asociatiei Presei Sportive din Romania a validat candidaturile pentru alegerile din cadrul Adunarii Generale a APSR din data de 16 mai a.c. Pana la termenul limita (7 mai), s-au inscris pe lista de vot urmatoarele persoane:

Pentru functia de presedinte (1 loc): Dumitru Graur (presedintele in functiune).

Pentru functia de vicepresedinte (1 loc): Vlad Enachescu (Dolce Sport), vicepresedinte in functiune si Marian Valvoi (Loto Pronosport).

Pentru functia de secretar general (1 loc): Romeo Chiriac (APSR), Catalin Tudose (site-ul online Romanian Soccer) si Gheorghe Eliad (site-ul online Motor Club TV).

Pentru functia de membru (4 locuri): Narcis Drejan (Radio Sport FM), Gheorghe Eliad (site-ul Motor Club TV), Marian Valvoi (Loto Pronosport), Catalin Carnu (Radio Romania Actualitati), Alexandru Enciu (Sport in Romania), Cătalin Tudose (site-ul Romanian Soccer) si Emil Gradinescu (Dolce Sport).

Adunarea Generala de alegeri pe anul 2015 va avea loc, asa cum a fost anuntat, in sala de conferinte a Hotelului IBIS Nord sambata, 16 mai a.c., de la ora 9.30. Sunt invitati sa participe toti membri APSR cu legitimatiile la zi.

CONSILIUL APSR