Premiile AIPS Sport Media 2022: Ghid rapid pentru înregistrare, încărcare și participare

A început căutarea celor mai buni povestitori de sport din întreaga lume. Recent, s-a dat startul înscrierilor pentru Premiile AIPS Sport Media Awards 2022, concurs adresat jurnaliștilor sportivi de pe mapamond. Este nevoie doar de câțiva pași simpli pentru a te alătura acestei sărbători incredibile, care promovează excelența în mass-media sportivă și joacă un rol în lupta împotriva amenințărilor care afectează lumea jurnalismului în epoca noastră. Termenul limită de trimitere a lucrărilor este 14 octombrie 2022.

Iată ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie în concurs:

1) Creați un cont pe site-ul dedicat AIPS Sport Media Awards: https://aipsawards.com/sma/register

2) Conectați-vă cu adresa de e-mail și parola: https://aipsawards.com/sma/

3) Completați secțiunea „Profilul meu” cu datele dumneavoastră personale.

4) Faceți clic pe „Adăugați trimiteri”. Completați partea 1 „Depunerea dvs.”. Selectați Categoria și (dacă este cazul) Subcategoria din prima trimitere. Scrieți titlul și descrieți-l în mai puțin de 1000 de caractere. Poți explica de ce este relevant, dificultățile cu care te-ai confruntat sau efectul pe care l-a produs munca ta.

5) Completați acum partea 2 „Fișiere și date”. Încărcați un link, un fișier sau ambele, în funcție de categorie. Poate fi un PDF sau Word pentru articole scrise, JPG pentru fotografie sau un fișier video sau audio. De asemenea, puteți trimite linkuri, atâta timp cât acestea nu sunt în spatele unui paywall. Dacă se află în spatele unui paywall, asigurați-vă că încărcați un PDF cu articolul complet.

6) Selectați dacă trimiterea dvs. este în limba engleză (Da/Nu). Dacă nu este în limba engleză, vă rugăm să specificați limba, care este vitală pentru o judecată corectă. Rețineți că trimiterile pot fi în orice limbă. Este recomandabil, dar nu obligatoriu, să trimiteți o traducere în limba engleză.

7) Precizați numele mass-media în care a fost publicat/difuzat depunerea și scrieți data publicării. Rețineți: toate lucrările trimise trebuie să fie lucrări care au fost publicate/difuzate pentru prima dată între 5 noiembrie 2021 și 14 octombrie 2022.

8) Selectați Da/Nu dacă data publicării este vizibilă în fișierul/linkul dvs.

9) Dacă trebuie să furnizați dovada publicării (de exemplu, un PDF, coperta revistei, capturi de ecran etc.), aveți o zonă separată pentru a încărca documentele/linkurile justificative. Aceeași zonă se aplică în cazul în care doriți să trimiteți o traducere în limba engleză sau o transcriere a fișierelor dvs. audio/video în limba originală.

10) Dacă sunteți gata, puteți selecta Trimiteți. Dacă doriți să faceți modificări într-o trimitere, accesați „Trimiterile mele”. Puteți șterge, adăuga sau modifica oricând.

Dacă prima dvs. trimitere a fost pentru categoria Young Reporter Under 30, vă rugăm să rețineți că a doua dvs. trimitere trebuie să fie în oricare dintre celelalte categorii (Scris, Fotografie, Video, Audio). Este permisă o singură trimitere Young Reporter per persoană.

Dacă doriți să faceți o a doua trimitere, mergeți la „Adăugați trimiteri” (Pasul 4) și repetați procesul.