Breaking News

Pe 2 iulie, de Ziua Internațională a Jurnalistului Sportiv, AIPS organizează o conferință online

Ziua Internațională a Jurnalistului Sportivului va fi marcată într-un mod special în acest an. Asociația Internațională a Presei Sportive a luat inițiativa de a organiza pe 2 iulie o conferință online, pe platforma Zoom, la care sunt invitați jurnaliști sportivi din întreaga lume.

Întâlnirea online va avea ca subiect „Ziua Internațională a Jurnalistului Sportiv”, sărbătorită în fiecare an la data de 2 iulie, însă participanții vor discuta și tema fierbinte din 2020, impactul COVID-19 asupra jurnalismului sportiv pe plan mondial.

Membrii Asociației Presei Sportive din România care doresc să participe la conferința online din 2 iulie se pot înscrie accesând link-ul de mai jos. Primii 5 membri înscriși pot participa efectiv în conferință.

PENTRU PARTICIPARE, VĂ PUTEȚI ÎNSCRIE AICI

Ulterior înscrierii, pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră în formularul de înscriere, veți primi un link cu invitația de participare.

Acțiunea va începe joi, 2 iulie 2020, de la ora 15, ora României. Conferința se adresează în special jurnaliștilor posesori de card AIPS valabil 2020-2021, dar aceasta nu este o condiție obligatorie de participare.

Avem rugămintea ca după completarea formularului să comunicați acest lucru pe adresa noastră de e-mail: apsmedia.romania@gmail.com

Moderatorul conferinței va fi croatul Jura Ozmek, secretarul general al AIPS. Cuvântul de deschidere va fi rostit de președintele AIPS, Gianni Merlo. De asemenea, președintele Comitetului Olimpic Internațional, Thomas Bach, va transmite un mesaj participanților la „The 1st AIPS WORLD e-Conference”. Sunt așteptați jurnaliști sportivi de pe 4 continente.

Asociația Presei Sportive din România va fi reprezentată de președintele Dumitru Graur.

Vă așteptăm alături de noi, să dezbatem problemele din jurnalismul sportiv.

leave a reply