Breaking News

OFERTA DE NEREFUZAT PENTRU TINERII GAZETARI DE SPORT

Tinerii jurnalişti români, invitaţi să aplice la European Voluntary Position pentru CE handbal feminin pentru tineret

Organizaţia Mladiinfo International a cerut sprijinul conducerii Asociaţiei Presei Sportive din România pentru a identifica tineri jurnalişti care sunt interesaţi să realizeze materiale despre Campionatul European de handbal feminin. “Tineri jurnalişti, cameramani, fotografi, video-editori şi responsabili social media din România, Spania, Portugalia, Germania, Belgia, Olanda, Franţa, Polonia, Slovacia, Cehia, Croaţia, Austria, Muntenegru, Serbia şi Slovenia sunt invitaţi să aplice pentru poziţia de EVS (European Voluntary Position) în Macedonia, între 22 iulie – 31 august. Acestia vor realiza ştiri / informaţii despre Campionatul European de Handbal Feminin pentru Tineret. Toate costurile sunt acoperite şi participantii sunt rugaţi să depună cererile până pe 25 februarie. Iată mai jos mesajul integral al Mladiinfo, o reţea de organizaţii pentru tineri cu birouri în 6 ţări europene şi cu sediul la Skopje, Macedonia.

Termen limita: 25 februarie 2015

Oferta valabila pentru: 30 de student jurnalisti din Romania, Spania, Portugalia, Germania, Belgia, Olanda, Franta, Polonia, Slovacia, Republica Ceha, Croatia, Austria, Muntenegro, Serbia, Slovenia.

Avantaje: se asigura cazarea gratuita pentru 40 de zile in Macedonia, bani de buzunar pentru intreaga perioada a proiectului si cheltuieli de calatorie spre/din Macedonia.

Descriere

Mladiinfo International invita 30 de tineri jurnalisti studenti din 15 tari europene sa participle la  “Let’s Play Handball – Sport Reporting Volunteering” – un proiect EVS desfasurat pe scara larga!

In 2015, Macedonia gazduieste cea de-a 17-a editie a Campionatului European feminin de handball pentru tineret. Prin intermediul acestui proiect noi incercam sa atacam lipsa de interes a tinerilor pentru sport, ca si lipsa de oportunitati pentru training profesional a tinerilor in timpul studentiei. Astfel, “Let’s Play Handball – Sport Reporting Volunteering” devine o ocazie pentru 30 de jurnalisti student sa petreaca 40 de zile in Macedonia (22 iulie – 31 august 2015) si sa se implice in mod serios in jurnalism si multimedia, spre a produce articole si alte continuturi multimedia, care vor devein documente ale Campionatului European feminin de handball pentru tineret.  

Inaintea startului competiei, care va avea loc din 12 in 24 august 2015, Mladiinfo va organiza un training al voluntarilor selectionati pentru a deprinde rolul lor ca jurnalisti de sport pentru competitie. Acest training va consta din:

1.    Meeting orientativ (3 zile: participantii se vor cunoaste mai bine atat intre ei, cat si cu coordonatorii, afland de asemenea toate detaiile programului);

2.    Workshop-uri de journalism sportiv (5 zile: participantii vor lucre alaturi de doi gazetari de sport si-si vor imbunatati cunostintele de reflectare a unui eveniment sportiv, prin producerea unor materiale de calitate);

3.    Workshop de continut Web (5 zile: participantii vor produce diferite continuturi media si vor invata postarile webpage, editarea fotografiilor, a materialelor video etc./ lansarea unei pagini speciale web pe care voluntarii o vor utiliza pentru reportajele realizate in timpul competitiei).

Pentru mai multe detalii, cei interesati sunt rugati sa intre pe adresa:

http://www.mladiinfo.eu/2015/01/29/join-the-euro-handball-young-reporters-team-2015/#ixzz3RuX2hHS1

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti alte intrebari.

Cu bune salutari.

Ana Alibegova

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

leave a reply