Număr record de participanți la AIPS Sport Media Awards 2022

S-a încheiat perioada de înscriere pentru ediția 2022 a Premiilor AIPS Sport Media, cea de-a cincea ediție a celui mai prestigios premiu internațional pentru jurnalismul sportiv primind peste 1800 de lucrări de la jurnaliști din 138 de țări reprezentând cele cinci continente, ceea ce reprezintă un nou record!

„Suntem umiliți și onorați pentru un nivel atât de înalt de participare. Premiile intră acum în perioada de revizuire în care autorii ar putea fi contactați în cazul în care orice material lipsă trebuie adăugat în trimiterile lor”, a anunțat Asociația Internațională a Presei Sportive, organizatoarea competiției destinate jurnaliștilor sportivi din întreaga lume.

Odată ce toate propunerile sunt admise, juriul va începe să revizuiască și să plaseze candidații pentru lista lungă (faza 1). Apoi, membrii Comitetului Executiv vor vota și vor restrânge candidații într-o listă scurtă (Faza 2). Juriul va prelua apoi și va alege primii 10 finaliști (Faza 3), nominalizații pe podium (Faza 4) și câștigătorii (Faza 5).

Toți participanții vor primi certificatul digital de participare.

Ceremonia finală va avea loc la Seul, în Coreea de Sud, cu o zi înainte de Congresul AIPS din mai 2023, cu nominalizații pe podium din toate categoriile.

AIPS va publica actualizări periodice cu privire la etapele de votare.

După ceremonie, va fi dezvăluit și Clasamentul Continental.

„Vă mulțumim că v-ați alăturat sărbătoririi excelenței în media sportivă și mult noroc!”, transmit oficialii AIPS.