Naţionala jurnaliştilor, bronz la turneul organizat la sărbătorirea a 27 de ani de la câştigarea de către Steaua a Cupei Campionilor Europeni

 

CHEILE GRĂDIŞTEI FUNDATA, 7-8 mai 2013 –
Naţionala de fotbal a jurnaliştilor a cucerit locul trei la turneul organizat la Cheile Grădiştei Fundata pentru sărbătorirea a 27 de ani de la câştigarea de către Steaua a Cupei Campionilor Europeni. La competiţie au participat formaţia Steaua ’86, o echipă a fanilor “Old Boys”, o selecţionată locală, naţionala jurnaliştilor, dar şi naţionala artiştilor. Din fosta echipă a Stelei au participat Lucian Bălan, Emeric Ienei, Duckadam, Adrian Bumbescu, Mihail Majearu, Tudorel Stoica, Daniel Gherasim, Anghel Iordănescu, Ilie Bărbulescu şi Constantin Pistol. În echipa Stelei au evoluat şi doi dintre băieţii fostuluiselecţioner Anghel Iordănescu. În timpul meciului, un grup de suporteri a aprins torţe şi au scandat: “E 7 mai, e sărbătoare, Steaua e cea mai mare”, “Sevilla, Sevilla”.
Helmuth Duckadam, care a promis că va renunţa la mustaţă în cazul în care Steaua va câştiga titlul de campioană, a fost ras de către soţia sa, Alexandra, la pauza finalei. Meciurile au fost arbitrate de fostul arbitru Florin Chivulete, dar şi de Helmuth Duckadam. Echipa presei se pregăteşte pentru Olimpiada Internaţională Media din Porec (Croaţia).