Invitatie la Adunarea Generala 2015

          Se asigura cazarea si masa gratuite pentru doua zile

Stimati colegi,

Prin prezenta am placerea sa va invit sa luati parte la Adunarea Generala de alegeri pe 2015 a Asociatiei Presei Sportive, asociatie din care faceti parte. Ca si anul trecut, APSR va invita la Bucuresti, in urmatoarele conditii:

          – Toti participantii vor trebui sa-si asigure mijloacele de transport spre si de la Bucuresti in localitatea de resedinta; sosirea: in cursul serii de vineri, 15 mai;

          – Cazarea se va face la Hotel IBIS Nord (Calea Grivitei nr. 143, la 400 de metri de Gara de Nord), in camere de doua locuri; se asigura cazarea gratuita pentru circa 60 de persoane, in zilele de 15 si 16 mai a.c.

          – Se asigura de asemenea gratuit cina din seara de 15.05 si masa de prinz in ziua de 16.05, ca si micul dejun pentru cele doua zile de cazare;

          – Adunarea Generala a APSR se va desfasura in dimineata zilei de 16 mai, in Sala de conferinte de Hotelului IBIS Nord, de la ora 9.30.

          – Pentru dupa-amiaza zilei de sambata, 16 mai, APSR va asigura accesul la una dintre competiile sportive de interes care se vor desfasura in Capitala, ca si ocazia vizitarii Muzelui Sportului, aflat la sediul COSR. In cursul serii, toti participantii veniti din provincie vor fi invitati la o masa comuna, ale caror costuri vor fi suportate de APSR.

          – Plecarea tuturor participantilor se va face in cursul diminetii de duminica, 17 mai a.c.

        Cu colegialitate,

Dumitru Graur,

Presedinte  APSR