Înscrierile pentru AIPS Sport Media Awards, în linie dreaptă!

A mai rămas o lună până la termenul limită de înscriere la cea de-a doua ediție a AIPS Sport Media Awards, concursul organizat de Asociația Internațională a Presei Sportive (AIPS) adresat jurnaliștilor sportivi din întreaga lume, cu premii substanțiale pentru toți finaliștii. Câștigătorii fiecărei categorii de concurs vor fi recompensați cu câte 8.000 de dolari.

Termenul limită de înscriere în concursul AIPS este 7 octombrie 2019.

Asociația Presei Sportive din România lansează invitația tuturor membrilor săi, dar și celorlalți jurnaliști sportivi pe care îi așteptăm să ni se alăture, de a participa la AIPS Sport Media Awards. Este cea mai importantă distincție pentru jurnalismul sportiv la scară internațională.

Sunt așteptați să se înscrie în concurs jurnaliști sportivi, bloggeri, comentatori, fotografi, producători radio și tv, care pot participa în concurs cu maxim două opere publicate în perioada 18 septembrie 2018 – 7 octombrie 2019. Concursul are 8 categorii.

Premiile acordate: Locul I – 8.000 dolari; locul II – 3.000 dolari; locul III – 2.000 dolari. În plus, se vor acorda burse pentru primii trei clasați ai categoriei ”Tânăr reporter sub 30 ani”.

“Și câștigătorul este …” Imaginează-ți că ești chiar tu!
APS România vă dorește succes!

GĂSIȚI AICI PAȘII PE CARE ÎI AVEȚI DE URMAT PENTRU ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS