GSP.ro, site-ul european cu cel mai bun design

Asociația Presei Sportive semnalează o performanță a jurnalismului sportiv din România.

GSP.ro a fost desemnat azi „site-ul european cu cel mai bun design”. Anunțul oficial a fost făcut la gala Digiday Media Awards, eveniment prestigios al industriei de media la nivel global, anunță colegii noștri.

Gazeta Sporturilor a fost singura finalistă din Europa de Est și a câștigat locul 1 al categoriei “Best site design” în fața unui brand celebru: Sky Italia.

„Felicitări! Juriul nostru, format din lideri ai industriei de media, a evaluat sute de nominalizări și v-a desemnat câștigătorii uneia dintre categorii” – a fost mesajul Digiday către GSP.

„Ediția 2021 răsplătește companiile care au modernizat industria media europeană în ultimul an, iar finaliștii au demonstrat că au făcut lucruri inovatoare și de impact, navigând printre atâtea și-atâtea provocări”, se arăta în anunțul oficial făcut de Digiday, unul dintre cei mai importanți publisheri mondiali de digital media și organizator al mai multor conferințe și summit-uri în industrie.

„Suntem mândri, este un premiu care ne bucură și ne obligă în egală măsură. Cum spuneam și înainte de a se anunța câștigătorii, prezența Gazetei într-o companie atât de selectă, printre titluri mari din presa europeană, este o răsplată pentru insistența noastră de a le oferi cititorilor GSP.ro nu doar jurnalism de calitate, ci și o experiență de navigare remarcabilă pe site”, a spus Cătălin Țepelin, redactor-șef Gazeta Sporturilor.

Printre celelalte companii media de top care au câștigat trofee la Digiday Media Awards Europe se numără The Telegraph, VG, Sky News, MTV sau Vogue, în timp ce alte nume mari – CNN, Hearst, Politico, Bergens Tidende etc, s-au aflat printre finaliști.

Asociația Presei Sportive din România felicită Gazeta Sporturilor pentru acest premiu!