Gianni Merlo, președinte AIPS: Nu vă puteţi imagina cat de mult regret că nu am ajuns la București

Deși era așteptat, Gianni Merlo, președintele AIPS (Asociația Internațională a Presei Sportive), nu a fost prezent miercuri seară la Palatul Elisabeta din București, acolo unde APSR (Asociația Presei Sportive din România) a primit înaltul patronaj al Casei Regale a României.  Merlo a ținut să-și exprime regretul pentru absența sa.

Printr-o scrisoare adresată domnului Dumitru Graur, președintele APS, Gianni Merlo își cere scuze pentru faptul că nu a putut ajunge la București miercuri seară.

Gianni Merlo a făcut totodată o invitație principesei Margareta și principelui Radu, gazdele evenimentului de la Palatul Elisabeta, de a asista, la începutul anului viitor, Jocuri Olimpice de Iarnă ale Tineretului.

Iată scrisoarea domnului Gianni Merlo:

Dlui Dumitru Graur
Preşedinte
Asociaţia Presei Sportive din România

Vigevano, 9 Noiembrie 2011

Dragă Dumitru,

Din păcate, din cauza unor circumstanţe pe care nu le-am putut prevedea, mi-a fost imposibil să călătoresc astăzi la Bucureşti. Transmit cele mai sincere scuze Alteţei Sale Regale, solicit înțelegerea Sa şi rog să fiu iertat. Nu vă puteţi imagina cât de mult regret.

Cu această ocazie doresc să înaintez o invitaţie la Congresul de la Innsbruck din ianuarie familiei Regale, cu ocazia primelor Jocuri Olimpice de Iarnă ale Tineretului şi în acelaşi timp te rog, dacă este posibil, să reprogramăm întîlnirea noastră, deoarece aş dori să omagiez asociaţia voastră, atât de apropiată de AIPS încă din 1927.

Cu cele mai bune urări,

Gianni Merlo
Președinte AIPS