După 8 ani de eforturi, APS și-a definitivat oficial sediul în str. Vasile Conta nr. 16

Anul 2019 a adus în finalul său o veste mult așteptată: Judecătoria sectorului 2 București a comunicat Decizia sa definitivă legată de schimbarea sediului social al Asociației Presei Sportive din România, prin Încheierea din ședința Camerei de Consiliu din data de 10/07/2019. În felul acesta, Judecătoria sect. 2 dispune publicarea în Registrul Special Partea A – Asociații, Secțiunea II, a modificării adresei sediului social în str. Vasile Conta nr. 16, sector 2.

Se încheie astfel cât se poate de favorabil o străduință care durează din martie 2011, atunci când în fruntea asociației a fost ales dl. Dumitru Graur, actualul președinte, reales în 2015 și 2019. Vechiul sediu al APS, situat pe str. Primo Nebiolo nr. 1 (în incinta Ștrandului Tineretului), într-o clădire dezafectată, poate fi revăzut în galeria foto din finalul articolului.

Între timp, APS s-a mutat oficial în acte pe Bd. Basarabia 37-39 (Complexul Lia Manoliu) și în Șos. Ștefan cel Mare nr. 234, deși a funcționat practic mereu, în ultimii 8 ani, în clădirea MTS din str. Vasile Conta. Odată cu ultima hotărâre judecătorească, asociația noastră funcționează acum oficial în str. Vasile Conta nr. 16, etaj III, cam. 318-319, într-un sediu modern, în măsură de a fi reprezentată așa cum se cuvine.

 

 

 

[ngg src=”galleries” ids=”15″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]