Dumitru Graur, în Top 3 AIPS Sport Media Awards!

Anul 2019 începe cu vești foarte bune! Asociația Internațională a Presei Sportive a comunicat pe 2 ianuarie lista finaliștilor AIPS Sport Media Awards, concursul adresat jurnaliștilor sportivi din întreaga lume, dotat cu premii substanțiale, în valoare de 104.000 de dolari. Avem bucuria să vă anunțăm că Dumitru Graur, președintele Asociației Presei Sportive din România, se numără printre cei trei finaliști de la secțiunea Editorial.

Editorialul înscris în concurs, purtând titlul „Lacrimile unui comentator bătrân”, a fost publicat în numărul 57 (iunie 2018) al revistei „Sport în România”, editată de APSR.

Ceilalți doi finaliști de la secțiunea Editorial sunt Igor Rabiner (Sport Express – Rusia) și Oliver Brown (The Daily Telegraph – Marea Britanie).

Dumitru Graur a fost invitat la festivitatea de premiere, care va avea loc pe 21 ianuarie, la Beau-Rivage Palace Hotel, în Lausanne (Elveția).

Toate detaliile le puteți găsi aici.

În total, la AIPS Sport Media Awards au fost înscrise 1273 de materiale, la diferite secțiuni, de la jurnaliști din 119 țări.