CONVOCATOR ADUNARE GENERALĂ DE ALEGERI APS 2023

C O N V O C A T O R
Către toţi membrii activi ai Asociației Presei Sportive din România

Se convoacă Adunarea Generală de alegeri a APS pe anul 2023 în ziua de 22 aprilie a.c., ora 11.00. Adunarea Generală se va desfăşura în Sala Amfiteatru a COSR, Bd. Mărăști nr. 20 A. Sunt invitaţi să participe jurnaliştii sportivi, membri ai APS cu cotizaţia la zi, din toată ţara.
Vor fi desemnate prin vot, pentru perioada 2023-2027, următoarele funcții: Președinte (1 loc), Vicepreședinte (1 loc), Membru al Consiliului APS (4 locuri). Ocupantul postului de Secretar General urmează să fie desemnat de noul președinte în funcție. Candidații la posturile eligibile trebuie să aibă, conform Statutului APS, minimum 3 ani vechime în asociație.
Candidaturile se pot depune în scris direct la sediul asociației, prin mail la adresa apsmedia.romania@gmail.com sau prin poștă la adresa: Asociația Presei Sportive, Str. Vasile Conta nr. 16, cam. 318, sector 2 București, până la data de 15 aprilie a.c.

În aceeași zi, sâmbătă 22 aprilie, vor fi decernate Premiile APS pe 2022 pentru gazetăria sportivă din România. La sfârșitul reuniunii toți participanții vor fi invitați la o masă de prânz colegială.
Îi invităm pe această cale pe colegii noștri gazetari sportivi să dea dovada spiritului asociativ inițiat acum aproape o sută de ani, la înființarea APS, participând în număr cât mai mare la această Adunare Generală, în care se va decide conducerea asociației pentru următorii 4 ani!
CONSILIUL APS