Comunicat: Adunarea Generala APS 2016

Se asigura vizionarea meciului Romania – Georgia, ca si cazarea si masa pentru doua zile

Prin prezenta, Asociatia Presei Sportive din Romania invita membrii sai sa ia parte la Adunarea Generala pe anul 2016, adunare care va avea loc in ziua de 3 iunie a.c. La fel ca in ultimii doi ani, APS ii invita la Bucuresti pe membrii din afara Capitalei, in urmatoarele conditii:

          – Intra in sarcina participantilor sa isi asigure mijloacele de transport spre si de la Bucuresti in localitatea de resedinta; sosirea: in cursul zilei de joi, 2 iunie.

          – Cazarea se va face la Hotel IBIS Nord (Calea Grivitei nr. 143, la 400 de metri de Gara de Nord), in camere de doua locuri; se asigura cazarea gratuita pentru max. 50 de persoane, in perioada 2-4 iunie a.c. Se asigura de asemenea gratuit cina din seara de 02.06, ca si mesele din ziua de 03.06; evident, la hotel se asigura micul dejun in cele doua zile de cazare.

          – Adunarea Generala pe anul 2016 a APSR se va desfasura in dimineata zilei de 03 iunie, de la ora 10.00, in sala de conferinte a Federatiei Romane de Fotbal. Cu acelasi prilej se va desfasura un Seminar, organizat in colaborare cu FRF.

          – In seara zilei de vineri, 3 iunie, APSR asigura accesul gratuit la meciul amical dintre selectionatele Romaniei si Georgiei, ultimul inaintea plecarii echipei nationale la Euro, meci care se vor desfasura in nocturna, pe Arena Nationala.

          – Plecarea tuturor participantilor se va face in cursul diminetii de sambata, 04 iunie a.c.

          Confirmarile de participare se fac pe adresa: apsmedia.romania@gmail.com

 

Dumitru Graur,

 

Presedinte  APSR