ANUNȚ IMPORTANT! 29 martie – termenul limită pentru acreditări de presă la JO 2020

Asociația Presei Sportive din România a primit o nouă înștiințare din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român, cu privire la modalitatea de acreditare a reprezentanților presei scrise și a fotoreporterilor la Jocurile Olimpice Tokio 2020.

Cota inițială rezervată României este de 10 locuri pentru presă scrisă și 2 de fotoreporter. Conform adresei din 31 iulie 2018, redacțiile interesate erau rugate să-și exprime până la sfârșitul lunii noiembrie 2018 interesul lor în acreditarea jurnaliștilor și fotoreporterilor la JO 2020, urmând ca în funcție de cerere Comitetul Olimpic Internațional să poată suplimenta, dacă va fi cazul, cota de acreditări rezervată țării noastre.

Prin noua adresă, trimisă la APSR, în fapt o revenire la adresa din 31 iulie 2018, Comitetul Olimpic și Sportiv Român vine cu precizarea că 29 martie este termenul limită la care va trebui să comunice Comitetului de Organizare numărul exact, final al acreditărilor pe care COSR le va accesa pentru presă.

Către
ASOCIAȚIA PRESEI SPORTIVE DIN ROMÂNIA

În atenția domnului Dumitru Graur, Președinte

Revenire la adresa privind acreditarea reprezentanților presei pentru Jocurile Olimpice Tokyo 2020

Stimate domnule Președinte,

Vă retransmitem atașat adresa COSR nr. 1374/31.07.2018 cu privire acreditarea reprezentanților presei pentru Jocurile celei de a XXXII-a Olimpiade – Tokyo 2020.
Cu această ocazie, reamintim faptul că, în baza informațiilor pe care le vom primi de la dumneavoastră, până la data de 29 martie 2019, va trebui să comunicăm Comitetului de Organizare numărul exact, final al acreditărilor pe care le vom accesa pentru presă.

Cu respect,

Florin Mișcă
Secretar General Adjunct | Deputy General Secretary
Comitetul Olimpic și Sportiv Roman | Romanian Olympic and Sports Committee

Redăm mai jos adresa primită de la COSR în luna iulie 2018.