Al 7-lea Campionat European Individual (masculin şi feminin)

S-a deschis procesul de acreditare MEDIA

În conformitate cu Regulile Media UEG, toate acreditările (presa naţională şi internaţională, cu excepţia TV deţinător de drepturi) se vor realiza numai on-line, prin intermediul platformei FIG / UEG. Asociatia Presei Sportive din Romania este partener oficial al Centrului de Presa al CE. 

Statutul diferitelor categorii de media

a. Ziarişti profesionişti

Doar ziariştii profesioniști, editori și fotografi care dețin un Card oficial și valabil de presă emis de agențiile de presă internaționale recunoscute, de Asociaţiile Naţionale ale Presei Sportive sau Internaționale Oficiale vor fi acreditaţi.

b. Freelancer

Freelance editor sau fotograf face referire la un editor profesionist complet sau fotograf, care nu este angajat de o agenție sau un ziar – un liber profesionist profesionist. Un Editor independenț sau fotograf trebuie să furnizeze dovezi scrise că funcționează în numele unei mass-media identificată în mod clar. Acreditarea unui editor independent sau fotograf care operează pe contul său propriu, nu va fi acceptată.

c. Blogger

Un site web poate solicita recunoașterea și acceptarea de către UEG cu identitatea și statutul unui site independent, “stand alone” sau multisport. Blogurile sunt acceptate ca jurnalism public atunci când acestea funcționează integrate într-un mediu jurnalistic recunoscut. Un site multisport (mai multe sau toate sporturile) trebuie să fie recunoscut și înregistrat ca mediu jurnalistic real și complet de către Organizația Națională oficială de presa și / sau de autoritățile juridice guvernamentale de presa. Site-ul specializat în gimnastica trebuie să fie recunoscut de către Federație Națională. Site-urile care funcționează în principal ca pass-through-ul pentru copy / paste conținut editat nu poate fi recunoscut ca un mediu de presă. Fan-site-urile, cele ale sponsorilor, promotionale sau legate de evenimente nu pot fi recunoscute ca mediu de presă.

Ultima zi pentru acreditari media: 07 aprilie 2017

Pentru Acreditare, click AICI

Vă rugăm să se respecte termenele de acreditare.

Vă rugăm nu ezitați să contactați LOC Media Emanuel Fântâneanu, membru Comitetul Executiv AIPS, în cazul în care aveți întrebări.

Phone: +40 722 350 500

E-mail: emanuel.fantaneanu@clujeurogym2017.ro

Pentru alte informaţii referitoare la ACREDITĂRI MEDIA, clickUEG – Media