Breaking News

AIPS Sport Media Awards 2020 are parte de o ceremonie virtuală

Uimitoarea călătorie a AIPS Sport Media Awards 2020 va culmina cu o ceremonie virtuală, care va avea loc într-unul dintre locurile simbolice ale Renașterii italiene, Castelul Sforzesco din Vigevano (provincia italiană Pavia). Ceremonia va avea loc luni, 22 martie, de la ora 20:30 (ora României).

Vestea grozavă este că la una dintre secțiuni, în Top 5 se află și o reprezentantă a presei sportive din România. Andreea Giuclea concurează la secțiunea Editorial, cu materialul „Cum împăcăm legenda lui Kobe Bryant cu acuzațiile de abuz sexual. Sau cum învățăm să privim idolii sportivi mai complex”, publicat pe site-ul lead.ro.

Secretarul general al AIPS, Jura Ozmec, și membru al Comitetului executiv al AIPS, Zsusza Czisztu, care sunt fețe cunoscute ale televiziunilor naționale din Croația și, respectiv, din Ungaria, se vor conecta din studiourile din Zagreb și Budapesta ca gazde ale ceremoniei, în timp ce președintele AIPS, Gianni Merlo, va fi gazda din Vigevano, orașul său natal.

Evenimentul va fi transmis online pe canalele de comunicare ale Asociației Internaționale a Presei Sportive și tradus simultan în patru limbi (engleză, franceză, spaniolă și arabă).

Ceremonia virtuală a AIPS Sport Media Awards 2020 poate fi urmărită pe site-ul AIPS, pe YouTube, Facebook sau pe Al Kass Sports Channels.

leave a reply