Adunarea Generală a APS

C O N V O C A T O R

Către toți membrii Asociației Presei Sportive din România

Vă anunţăm că Adunarea Generală ordinară a APS pe anul în curs a fost reprogramată pentru data 23 noiembrie, la Bucureşti. Pentru gazetarii din provincie APS asigură cazarea în camere de două locuri. Ca de obicei, ei trebuie să îşi asigure doar mijloacele de deplasare spre și de la Bucureşti. Iată mai jos programul complet al acestei acţiuni:  

Miercuri, 22 noiembrie

– sosirea participantilor, cazare (hotelul va fi anunțat ulterior) 

18.30 – invitaţie la Ateneul Român pentru Gala APS 90, încheiată cu un dineu

Joi, 23 noiembrie

10.00 – 13.00 = Adunarea Generală ordinară a APS pe anul 2017

13.00 – masă comună

– Plecarea tuturor participanților

Vă invităm aşadar să luaţi parte la două evenimente majore din viaţa asociaţiei noastre: Gala de sărbătorire a 90 de ani de existenţă a APS, la Ateneul Român şi Adunarea Generală pe anul 2017, în sala de conferinţe a Hotelului IBIS Nord. În acest scop, îi rog pe toți ziariștii sportivi să confirme participarea completând fişa alăturată, care trebuie trimisă cât mai curând cu putință prin mail, la adresa: apsmedia.romania@gmail.com şi/sau confirmare verbală la telefoanele 0744 382 123 – Liliana Chiriac; 0741 189 901 – Daniel Ion, secretar general. 

Atașat puteți găsi fișa de înscriere pentru validarea participării la cele două evenimente organizate de APS (Puteți descărca fișa dând click pe imaginea de mai jos).