Acreditarile pentru Campionatul European de gimnastica aerobica de la Bucuresti

In perioada 9-13 noiembrie 2011, la Bucuresti va avea loc cea de a 7-a editie a Campionatului European de gimnastica aerobica, eminent ce se va desfasura la Complexul Expozitional ROMEXPO.
Conform Regulilor Media FIG, elaborate de Federatia Internationala de Gimnastica (FIG) si obligatorii si pentru toate evenimentele organizate sub egida Uniunilor Continentale, ACCREDITARILE DE PRESA se vor efectua numai on-line, prin intermediul Uniunii Europene de Gimnastica (UEG) sau FIG.

Ziaristii interesati sa acopere mediatic acest eveniment pot adresa cererea de acreditate accesand:
http://www.fedintgym.com/mediamanager/
sau
http://www.ueg-gymnastics.com/ (Media / Services)

Ultima zi de acceptare a solicitarilor: 26 octombrie 2011.

Pot solicita acreditare ziaristii sau fotoreporterii care dispun de o Legitimatie de Presa valida, eliberata de Asociatiile Nationale de Presa Sportiva si /sau Asociatia Internationala a Presei Sportive (AIPS), de Agentiile Internationale de Presa recunoscute.
Validarea si aprobarea Acreditarii va fi efectuata direct de Uniunea Europeana de Gimnastica (UEG), cu avizul Asociatiilor Nationale de Presa, al Directorul de Presa al evenimentului si al Federatiilor Nationale.
Conditiile in cauza sunt obligatorii pentru toate categoriile media (presa scrisa, presa on-line, fotoreporteri, Radio si Televiziune, indifferent daca destin sau nu drepturile de transmisie.
Mai multe informatii pe site special dedicate evenimentului:
www.romgym.ro / sectiunea Campionat European Gimnastica Aerobica
sau la
http://www.romgym.ro/ec2011aerobic

Emanuel Fantaneanu
Coordonator Operatiuni Media FRG