A venit vremea reînnoirii statutului de membru AIPS

Către toți membrii AIPS

Dragi colegi,

 

Am bucuria să vă invit să vă înscrieți pentru a obține noul card de membru AIPS pentru perioada 2016/2017. Cardul AIPS are o valabilitate de doi ani, următorul ciclu începând din ianuarie 2016. De aceea, vă reamintesc că, dacă nu ați făcut-o deja, a venit vremea să vă înregistrați cât mai curând posibile. Înscrierea online este importantă deoarece doar astfel puteți obține cardul de membru.

 

Informații despre înregistrare

 

Înregistrarea online se face doar pe siteul AIPS. Mergeți pe linkul de sub ”apply for a card” pentru a vedea un video cu instrucțiuni în limba engleză. E posibil să fie nevoie să permiteți ”pop-ups” pentru a putea vedea videoul.

 http://www.aipsmedia.com/index.php?page=getcard

 

 Nu e nevoie decât să actualizați informația care s-a schimbat. Verificați cu atenție adresa de e-mail și numărul de telefon mobil. Nu e nevoie să încărcați o nouă poză decât dacă vreți să o schimbați. Important: fotografiile trebuie să fie doar în format jpeg și la dimensiunea de foto pașaport.

 

 Fiți atenți că procesul de înregistrare se face în două etape:

 

 

1. Aplicație online

Trebuie mai întâi să actualizați formularul de aplicație și imediat ce detaliile au fost înregistrate dați click pe ‘Get a new card!’ E responsabilitatea dvs să contactați Asociația națională pentru aprobarea aplicației și pentru plata taxei de membru.

 

http://www.aipsmedia.com/index.php?page=directory&cod=5&sw_menu=4&sw_smenu=13

 

 2. Tipărirea legitimației

 

Pentru a vă tipări legitimației, Asociația națională va trebui să confirme valabilitatea aplicației dvs și să solicite Secretariatului AIPS să vă tipărească legitimația.

 

În cazul membrilor care sunt cetățeni ai unor state care nu au Asociație Națională afiliată la AIPS vom acorda asistență în  mod direct.

Pentru orice altă informație scrieți la: membership@aipsmedia.com

 

Cele mai bune urări,

Evelyn Watta

AIPS Interim Secretary General