A murit jurnalistul Dan Teodorescu

Încheiem luna aprilie cu o veste tristă. Dan Teodorescu, unul dintre cei mai longevivi jurnaliști din România, a încetat din viață la vârsta de 73 de ani. Dan Teodorescu a fost un veteran al presei sportive ieșene, iar în ultimii ani s-a implicat în diverse proiecte culturale.

Dan Teodorescu s-a născut la Iași, pe 19 aprilie 1950. Absolvent al Liceului nr.1 Mihail Sadoveanu Iasi, astăzi, Colegiul Național, promoția 1969, absolvent al Facultății de Construcții Iași, din cadrul Institutului Politehnic “Gheorghe Asachi” Iași, astăzi Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iași, promoția 1974. Până în anul 2012 când s-a pensionat, a activat ca inginer constructor- șef puncte de lucru, șef de lot, inginer șef de șantier, șeful serviciului tehnic- producție, director de zonă, șef de proiecte la: DJDP Focșani, DJDP Iași, TC IND Iași, astăzi, SC Moldoconstruct SA Iași, SC Nova Construct SA Iași, SC DIMI SRL Iași.

În ultimii 7 ani, Dan Teodorescu a editat 32 de cărţi în 34 de volume, în care a prezentat activitatea sportiva și culturală din Iași.

„Dan Teodorescu a fost unul dintre cei mai activi membri ai asociației noastre. A organizat la Iași o adevărată filială a APS și nu a lipsit de la nicio Adunare Generală, în afara celei recente, din 22 aprilie. Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis Dumitru Graur, vicepreședintele Asociației Presei Sportive din România.