A apărut numărul 93 al revistei Sport în România

Povestea noastră merge mai departe. A ieșit de sub tipar numărul 93 al revistei Sport în România. Revista de cultură și educație sportivă editată de Asociația Presei Sportive din România propune subiecte interesante pentru numărul pe luna septembrie 2021.

Sport în România deplânge dispariția amiralului sportului românesc, Ivan Patzaichin, și îi omagiază existența. În numărul pe septembrie, revista noastră alocă spații ample unuia dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut România. Ca un ultim omagiu adus marelui campion dispărut, Sport în România a reluat interviul pe care Ivan Patzaichin ni l-a acordat în exclusivitate în luna decembrie 2014, pe când abia împlinise 65 de ani. Interviul a fost publicat inițial în numărul 15 al revistei noastre.

Obișnuitul interviu al lunii, realizat de directorul publicației, Dumitru Graur, îl are ca protagonist pe Carol-Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, întors recent cu o medalie de argint de la Jocurile Paralimpice de la Tokio.

Tot în numărul pe septembrie puteți citi amănunte despre performanțele românilor la diferite ramuri sportive. Nu lipsesc informații din judo, tenis, ciclism, tenis de masă, canotaj, fotbal, biatlon, lupte, atletism, fotbal sau handbal.

Titlurile din numărul 93:

EDITORIAL. Adio, Ivan!
INTERVIU CU DL. CAROL-EDUARD NOVAK. „Vreau ca noi să fim cei care conducem sportul, să nu mai fim instituția care e condusă de federații!”
JOCURILE PARALIMPICE. Să pedalezi cu sufletul, să respiri cu inima!
IVAN PATZAICHIN – IN MEMORIAM. Sportivul de legendă; Moștenirea lui Ivan; Interviu Ivan Patzaichin: „Pentru copiii din Deltă, a vâsli a devenit o rușine”
TENIS / CUPA DAVIS. Start lansat
JUDO. Adrian Șulcă – aur european la juniori!
CANOTAJ. Nota 10
TENIS DE MASĂ. Româncele au de apărat titlul mondial
LUPTE. Aurul din nisipul fierbinte
CICLISM. Campion polonez în Turul României
BIATLON. Aur mondial pe role
ATLETISM. Un model de atletă
SEMIMARATON. Românii au câștigat toate cursele
HANDBAL. Start incredibil în Ligă; Debut anevoios; Primul trofeu din istorie; Adio, dar rămân cu tine!
SĂRITURI ÎN APĂ. Spectacol și adrenalină
FOTBAL. Respirăm
ȘTIINȚA SPORTULUI. Medalia olimpică, dovada potențialului uman împlinit
TENIS. Emma Răducanu, minunea de la US Open
SĂNĂTATE. Fă sport de azi – nu de mâine!
LUMEA SPORTULUI. Jocurile Olimpice au îmbogățit-o; Un centimetru contează!; Revenire după un deceniu