A apărut numărul 86 al revistei Sport în România

Dragi prieteni, avem bucuria să vă anunțăm apariția numărului 86 al revistei „Sport în România”. Revista de cultură și educație sportivă editată de Asociația Presei Sportive din România vine în numărul pe februarie cu subiecte interesante.

Obișnuitul interviu al lunii, realizat de directorul publicației, Dumitru Graur, îl are ca protagonist pe dl Radu Bidiugan, directorul Institutului Național pentru Cercetare în Sport.

În paginile revistei puteți citi detalii despre echipele românești de handbal angrenate în cupele europene. „Sport în România” alocă spații importante duelului din optimile de finală ale Ligii Campionilor, dintre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București.

Parcursul Simonei Halep la turneele din Australia, un reportaj pe pârtie la Predeal sau detalii despre pregătirile canotorilor și gimnaștilor sunt alte subiecte propuse de redactorii noștri. Ana Maria Popescu, liderul mondial în proba de spadă feminin, a participat la primul concurs după o pauză de aproape un an. Ținta este aceeași: Tokio 2020.

Tot din numărul 86 al revistei Sport în România aflăm că ministrul Tineretului și Sportului, Carol-Eduard Novak și omologul său de la Mediu, Tanczos Barna, au inaugurat patinoarul acoperit de lângă Târgu Mureș.

Coperta numărului 86 al revistei noastre îl înfățișează pe judoka Alexandru Raicu, 24 de ani, care a produs marea surpriză a turneului de Grand Slam de la Tel Aviv, câștigând de o manieră entuziasmantă întrecerile categoriei -73 kg.