A apărut nr. 66 al revistei Sport în România

Dragi prieteni, iubitori ai sportului și ai jurnalismului de calitate, avem bucuria să vă anunțăm apariția numărului 66 al prestigioasei reviste „Sport în România”. Revista de cultură și educație sportivă editată de Asociația Presei Sportive din România vine cu o ofertă bogată, așa cum v-am obișnuit în cei peste cinci ani de existență.

Obișnuitul interviu al lunii, realizat de directorul publicației, Dumitru Graur, îl are ca protagonist pe secretarul general al Federației Române de Lupte, dl Alin Grigore, în avanpremiera Campionatului European care va avea loc în luna aprilie la Sala Polivalentă din București. „Campionatul European va fi o mare sărbătoare a luptelor românești!”, susține oficialul FRL.
Tot ca un preambul al competiției continentale, revista noastră alocă în numărul 66 spații ample luptelor. „E vremea luptelor românești!”, „30 de favoriți la medalii”, „Aerul tare al înălțimilor”, „Fenomenul Ștefan Rusu”, „Viitorul este asigurat” sunt titlurile articolelor care fac referire la sportul de care se leagă multe dintre speranțele României la prezențe pe podium.

Editorialul semnat de Dumitru Graur, cu titlul „Servim pentru istorie”, autorul face referire la succesele din tenisul de masă românesc.
Performanțele realizate de Adina Diaconu, campioană europeană U21 la tenis de masă și ale scrimerei Ana-Maria Popescu, învingătoare în Grand Prix-ul de la Budapesta, și-au găsit un binemritat loc în paginile revistei noastre.

Titlurile complete din numărul 66:
*EDITORIAL. „Servim pentru istorie!”
*INTERVIU. Alin Grigore, secretar general FR Lupte: „Campionatul European va fi o mare sărbătoare a luptelor românești!”
*TENIS DE MASĂ. E anul Adinei
*LUPTE. E vremea luptelor românești!; 30 de favoriți la medalii; Aerul tare al înălțimilor; Fenomenul Ștefan Rusu; Viitorul este asigurat
*VOLEI. Doi ani de istorie
*JUDO. Monica, argintul viu de pe tatami
*BOX. Succese la Vladikavkaz
*SCRIMĂ. Asalt spre aur; Din pasiune pentru scrimă
*HANDBAL. Stop hegemoniei; CSM București va avea cea mai bună echipă din istorie; Cupa este în Banat
*MTS. Activități ministeriale la nivel înalt
*MARATON. Susținere la vârf
*TIR. Sunt de medalie, dar să ajungă la Tokyo!
*HALTERE. Pași spre Tokyo
*ATLETISM. Atletism cu spirit de echipă
*RUGBY. Victorii de moral
*CICLISM. Proiect pe două roți
*HOCHEI PE GHEAȚĂ. Hocheiul românesc, pe noi coordonate
*INIȚIATIVĂ. Înotul, sport prioritarpentru copii
*SANIE. Cu Raluca, înainte!
*AUTO. Start în Formula 1
*SĂNĂTATE. Campionul de weekend
*CURIOZITĂȚI. În filme, ca-n viață; Spectacol între buturi

Abonamente la revista noastră se pot face AICI. De asemenea, ne puteți contacta la numărul de telefon 021.224.05.04 sau pe e-mail: apsmedia.romania@gmail.com