În Turcia se organizează un concurs foto având ca temă fair-play-ul

Comitetul Olimpic din Turcia organizează în premieră un concurs adresat fotografilor profesioniști și amatori, având ca temă fair-play-ul în sport. Înscrierile pentru prima ediție a World Fair Play Photo Contest se vor încheia la 30 noiembrie 2018.

Prin acest concurs, Comitetul Olimpic din Turcia intenționează să inspire crearea și difuzarea de imagini pozitive cu privire la conceptul de fair-play, pentru a crește gradul de conștientizare la nivel național și internațional.

Fiecare participant se poate înscrie cu cel mult trei fotografii, în format JPEG (alb-negru sau color) de înaltă rezoluție, la o rezoluție de 300dpi și 7:12 raport de compresie. Partea mai scurtă a fotografiei trebuie să aibă cel puțin 1920 de pixeli, iar latura mai lungă – cel mult 3200 de pixeli. Imaginile trimise să aibă dimensiunea maximă de 4 MB. Dimensiunea minimă pentru imaginile alb-negru este de 1 MB (2 MB pentru imaginile color).
Ședința juriului va avea loc pe 17 decembrie, iar pe 19 decembrie vor fi anunțați câștigătorii.
Mai multe detalii despre concurs și despre modalitatea de înscriere găsiți aici: http://www.olimpiyat.org.tr/News-Detail/Turkish-Olympic-Committee-Launches-Fair-Play-Photo-Contest/7873

Asociația Presei Sportive din România vă invită să participați la World Fair Play Photo Contest și vă dorește succes!

leave a reply