Breaking News

AVANPREMIERĂ. Finaliștii AIPS Sport Media Awards și momentele lor de glorie

Mai sunt câteva zile până la momentul decernării premiilor primei ediții a AIPS Sport Media Awards, aceste adevărate Oscaruri ale presei sportive de pe mapamond. Concursul organizat de Asociația Internațională a Presei Sportive adresat jurnaliștilor sportivi din întreaga lume este dotat cu premii substanțiale, de 104.000 de dolari.

În avanpremiera evenimentului, organizatorii au prezentat pe site-ul AIPS gândurile finaliștilor. Așa cum v-am mai anunțat, singurul jurnalist român nominalizat în Top 3 este Dumitru Graur, președintele Asociației Presei Sportive din România.

„A fost un sentiment foarte plăcut, o senzație de realizare și de confirmare. Știam de la început că am destule șanse cu editorialul meu, deoarece a fost scris direct din inimă, fiind plin de o emoție reală. Dar momentul confirmării a fost plin de bucurie și m-a făcut mândru”, a declarat Dumitru Graur, la aflarea veștii.

Editorialul înscris în concurs, purtând titlul „Lacrimile unui comentator bătrân”, a fost publicat în numărul 57 (iunie 2018) al revistei „Sport în România”, editată de APSR.

Ceilalți doi finaliști de la secțiunea Editorial sunt Igor Rabiner (Sport Express – Rusia) și Oliver Brown (The Daily Telegraph – Marea Britanie).

Dumitru Graur a fost invitat la festivitatea de premiere, care va avea loc pe 21 ianuarie, la Beau-Rivage Palace Hotel, în Lausanne (Elveția).

ALTE DETALII PUTEȚI AFLA AICI.

leave a reply